REUTERS/Susana Vera
REUTERS/Susana Vera

Konačna odluka: Mbappe najavio odlazak!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.02.24. | 17:37

Dugo se pričalo o ovome, a sada je navodno sve jasno

Kylian Mbappe napustit će Paris Saint-Germain na kraju ove sezone kada mu istekne ugovor, potvrdili su izvori bliski klubu, prenose svjetski mediji.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Mbappe je svoju odluku priopćio PSG-u, ali uvjeti njegovog odlaska još nisu u potpunosti dogovoreni. Službeno priopćenje očekuje se nakon što se situacija finalizira u sljedećih nekoliko mjeseci.

Mbappeova plaća PSG košta 200 milijuna eura godišnje. Mbappe se povezuje s pridruživanjem Real Madridu nakon isteka ugovora s PSG-om, ali daleko je to još za prognozirati. PSG je ljetos dobio ponudu od 300 milijuna eura za Mbappea od Al Hilala. Saudijski klub Pro lige dobio je dopuštenje da razgovara s napadačem, ali on je na kraju ostao u PSG-u.

Mbappe je u ljeto 2021. potpisao novi dvogodišnji ugovor koji je uključivao klauzulu produljenja od 12 mjeseci za sezonu 2024./25. Međutim, samo je Mbappe mogao pokrenuti to produženje, ne i PSG, a rok za to prošao je 31. srpnja prošle godine.

Francuz je došao u PSG iz Monaca u ljeto 2017. za 180 milijuna eura. Zabio je 243 gola u 290 nastupa u svim natjecanjima u šest i pol godina u klubu. Mbappe je nastupio 30 puta za PSG u svim natjecanjima ove sezone, postigavši ​​31 gol. (g)



Tagovi

Kylian MbappéPSGReal MadridLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti