Kanarinci zatvoreni u kavez, druga liga svakim danom postaje sve izglednija

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 15:29

Domaćin je danas potpuno zasluženo izgubio te im sada preostaju samo teoretske šanse da i dogodine budu dio Premier lige.

Na prvu priliku na utakmici nismo trebali dugo čekati. Igrala se 4. minuta, Aaron Connolly je primio jednu loptu na rubu 16-erca, ali njegov pokušaj odlazi preko gola.

U 19. minuti domaćin je „zaprijetio“ preko Hernandeza, ali čim se takve „prilike“ izdvajaju jasno je kako su oni u ovom susretu bili u potpunosti podređena momčad na terenu.

Prvi, a i jedini, pogodak na utakmici vidjeli smo u 25. minuti. Trossard je lijepo reagirao na dodavanje Mooyja te je potpuno zasluženo doveo Brighton u vodstvo mirno realiziravši brzu kontru gostiju – 0:1

Do kraja prvih 45 minuta većih prigoda više nije bilo pa se na predah otišlo s minimalnim vodstvom gostiju.

U nastavku, ponovno prvi prijete gosti, ali Burnov udarac glavom odlazi malo pored gola u 51. minuti.

Intezitet se malo smanjio u narednim minutama, a jedina zanimljivost dogodila se u 65. minuti kada su igrači Brightona tražili kazneni udarac, ali je glavni sudac utakmice Steve Attwell ostao nijem na njihove zahtjeve.

Do kraja utakmice nije bilo istaknutijih prilika, Brighton je kontrolirao tijek utakmice, a jedino vrijedno spomena dogodilo se u petoj minuti sudačke nadoknade kada je udarac Adame Idaha zaustavila vratnica pa je tako Brighton stigao do velika tri boda u borbi za opstanak.

Norwich je ostao na začelju Premier lige, gosti su sada učvrstili svoje 15. mjesto, a do kraja sezone ostalo je svega pet utakmica te Kanarinci imaju samo teoretske šanse da i dogodine budu dio najelitnije nogometne lige u engleskom nogometu.

Dodajemo za kraj kako u sljedećem kolu Norwich ide u goste Watfordu, a Brighton na domaćem terenu dočekuje Liverpool.

(foto: RICHARD HEATHCOTE – Action Images)

 


Ostale Vijesti