Kanarinci korak bliže drugoj ligi, Sveci rutinski odradili posao

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.06.20. | 20:44

Domaćin je bio solidan u prvih 45 minuta, ali su se u nastavku u potpunosti ugasili...

U prvih 45 minuta gledali smo jednu poprilično izjednačenu utakmicu s tim da je domaćin bio taj koji je imao konkretnije prilike da prvi dođe do vodstva.

Jako je dobro zaprijetio Drmić u 9. minuti, ali njegov udarac ipak od bloka odlazi u korner za Norwich. Domaćin je nastavio s boljom igrom te su u prvih pola sata bili nešto bolja momčad na terenu, ali svoju bolju igru ipak nisu uspjeli naplatiti.

U 34.minuti umalo Sveci stižu do vodstva.

Igrači Norwicha neporezno su na sredini igrališta izgubili loptu koju im je ukrao Stephens, gostujući stoper pretrčao je pola terena, lijepom loptom uposlio Ingsa na lijevoj strani gostujućeg 16-erca, ali njegov izvrstan udarac zaustavila je greda.

Do kraja prvih 45 minuta većih prilika više nije bilo pa se tako na predah otišlo s početnih 0:0.

U nastavku, domaćin kao da nije ni izašao na teren.

Gosti su prvo poveli u 49. minuti preko Ingsa koji je prihvatio jedan kratki pas Armstronga i onda fenomenalnim udarcem s 15-ak metara matirao Krula – 0:1

Svega pet minuta nakon prvog, evo i drugog pogotka za Svece. Ovoga puta je asistirao Ings, a zabio Armstrong koji je s ruba 16-erca prizemnim udarcem matirao domaćeg vratara – 0:2

Iako su im bodovi neophodni ukoliko misle i dogodine biti dio prvoligaške elite, Norwich se u potpunosti ugasio, praktički ništa nisu prikazali u nastavku utakmice, a sve je to dodatno kaznio Redmond.

Igrala se 79. minuta, Obafemi je kratko dodao do Redmonda koji je sačekao svojeg čuvara, pretrčao ga i onda lijepim prizemnim udarcem u suprota kut matirao Nizozemca na golu domaćeg sastava – 0:3

Do kraja utakmice Southampton je nastavio biti opasniji protivnik na terenu, dok je Norwich ovim porazom još jedan korak bliže drugoj ligi.

S ovom pobjedom Sveci su sada stigli do 13. mjesta, dok je Norwich i dalje na posljednjem mjestu sa svega 21 osovjenim bodom u 30 odigranih kola.

(foto: XXSTRINGERXX xxxxx/Reuters)

 


Tagovi

Norwich CitySouthampton

Ostale Vijesti