Kalinić ne uspijeva spasiti Toulouse, nesvakidašnja greška senegalskog vratara (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.02.20. | 21:22

Dobra predstava bivšeg Hajdukovog golmana, unatoč porazu.

U srijedu navečer odigrano je šest utakmica 23. kola Ligue 1, nama najzanimljivija između Toulousea  i gostujućeg Strasbourga. Les Violetsi su poraženi s minimalnih 1-0, čime su produbili svoju ovosezonsku agoniju. Ne znaju za prvenstvenu pobjedu od 19. listopada i ogleda protiv Lillea, a od tada su nanizali 13 uzastopnih poraza i remi u pretposljednjem kolu.

U novom posrtaju sudjelovao je i hrvatski reprezentativni vratar Lovre Kalinić koji je primio gol u 75. minuti. Strijelac je bio Majeed, ali nekadašnji vratar Hajduka jednostavno nije mogao spriječiti taj pogodak jer mu je suparnički strijelac došao nečuvan 1 na 1.

Unatoč porazu, Lovre je imao pet obrana i solidnu večer na vratima domaće momčadi, a ukupna ocjena prema specijaliziranom portalu Who Scored iznosi 6,8.

 

 

Večerašnje kolo obilježio je i jedan nesvakidašnji gol koji ide na dušu senegalskog vratara Alfreda Gomisa, koji brani boje Dijona. Njegov klub poražen je na gostovanju kod Nimesa 2-0, a drugi gol je njegova čista krivica.

Nestretni 26-godišnji vratar išao je izbiti loptu, ali je pogodio Raouxa od čije se noge lopta odbija u mrežu.

 

 

U ostalmi utakmicama vidjeli smo četiri remija – Brest je s Bordeauxom odigrao 1:1, Lyon bez golova protiv Amiensa, Montpelliera također 1:1 sa Metzom, a istim rezultatom završio je i ogled Reimsa i Nice.

(Foto: Reuters/arhiva)


Tagovi

DijonStrasbourgNimesLovre Kalinić

Ostale Vijesti