Kakav majstor! Samuel Eto'o započeo tursku epizodu s dva nevjerojatna gola! (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 16.08.15. | 08:45

Golovi Cikalleshija i Podolskog, ali Eto'o je ukrao "show"...

Samuel Eto'o sjajno je započeo svoju tursku epizodu. Njegov Antakyaspor krenuo je u sezonu gostujućom pobjedom 3:2 kod Basaksehira, lani četvrtog sastava lige, a Kamerunac je postigao dva pogotka.

Poveli su gosti u 22. minuti preko Bassana, no tek što se krenulo s igrom u nastavku, izjednačio je Doka Madureira. Eto'o u 50. minuti ekspresno vraća prednost Antalyasporu, i to nakon što je promiješao domaću obranu. Ubrzo se javlja i Sokol Cikalleshi. Dojučerašnji napadač Splita u debiju za Basaksehir stiže do prvijenca.

Ipak, protiv raspoloženog Eto'oa nije se moglo. U 64. minuti potvrdio je onu da je forma prolazna, a klasa vječna. Iz punog trka uhvatio je volej s 15-ak metara i „bombom“ ga poslao pod prečku. Nema sumnje, ova golčina vrtit će se po turskim TV špicama dugo vremena.

Aktualni prvak Galatasaray startao je pak remijem kod Sivasspora – 2:2. Velikan iz Istanbula može biti itekako zadovoljan s obzirom da je imao dva pogotka zaostatka, ali uspio je izbjeći poraz zahvaljujući Buraku Yilmazu i Lukasu Podolskom.


Tagovi

AntalyasporSamuel Eto'oSokol CikalleshiIstanbul BasaksehirGalatasarayLukas PodolskiSivasspor

Ostale Vijesti