Juventus pronašao golmansko rješenje – stiže nezadovoljnik iz europskog giganta

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 16.11.18. | 20:45

Bilo bi ovo veliko pojačanje za Staru damu.

Nakon prošlotjednog šokantnog poraza od Manchester Uniteda  u Ligi prvaka, pitanje golmanske pozicije ponovno se povuklo u prostorijama Juventusa. Aktualni talijanski prvak vodio je do posljednjih desetak minuta protiv Crvenih Vragova, da bi prvo Juan Mata, a potom i Paul Pogba uz pomoć Leonarda Bonuccija matirao vratara Wojciecha Szczesnya.

Upravo je poljski golman, već odavno, označen kao najslabija karika u momčadi Massimilliana Allegrija, a nova zbivanja na tržištu – što se Stare dame tiče – bit će upravo zbog te pozicije.

Kako prenosi talijanski Calciomercato, uprava Torineza bacila je oko na donedavnog suigrača Cristiana Ronalda, Keylora Navasa. Kostarikanski vratar nezadovoljan je statusom u madridskom Realu, a nakon što je prošli trener Julen Lopetegui uveo politiku rotacije između njega i novopridošlog Thibauta Courtoisa, nova akvizicija na klupi aktualnog prvaka Europe, Santiago Solari, u potpunosti je mjesto među vratnicama prepustio Belgijcu.

I španjolski Sport navodi da je Navas među prvima koji planiraju odlazak iz Madrida, a ukoliko se talijanski prvak odluči na ovu kupovinu trebat će im minimalno 18 milijuna eura, kolika je procijenjena vrijednost za 31-godišnjeg vratara.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Wojciech SzczesnyKeylor Navas

Ostale Vijesti