Juventus i Inter poslali ponude za najvećeg talenta na Čizmi, ali gazda kluba traži puno više

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 15.05.20. | 14:55

Velikani u borbi za dragulj talijanskog nogometa.

Mladi veznjak Brescie Sandro Tonali na meti je gotovo svih velikih klubova, a tu se posebno ističu talijanski velikani, koji mladog plejmakera žele već ovo ljeto.

Dragulj talijanskog nogometa tek je prije par dana napunio 20 godina, no iza sebe već ima dvije blistave sezone u kojima je pokazao svu raskoš svoga talenta. Izgledom i smislom za igru neodoljivo podsjeća na Andreu Pirla, no u sebi posjeduje i trkačke sposobnosti te razbijački gen Danielea De Rossija.

Gazzetta dello Sport piše da su Inter i Juventus poslali gotovo iste ponude na adresu Brescije. Prvi se javio Inter s ponudom za jednogodišnju posudbu sa obaveznim otkupom od 35 milijuna eura plus bonusi. Juve je potom poslao svoju ponudu u kojoj predlažu dvogodišnju posudbu s otkupom od 35 milijuna eura i još 5 milijuna kroz bonuse.

Vlasnik Brescie Massimo Cellino već je ranije isticao kako Tonalija neće prodati ispod 50 milijuna eura. Međutim, to je bilo prije pandemije koronavuirusa, koja je izazvala financijsku krizu u nogometu pa se ne bi čudili da na kraju klub prihvati jednu od ove dvije ponude. Međutim,  zasigurno će sačekati i ponude europskih velikana, jer je mladi dragulj na radaru klubova poput Barcelone, Manchester Cityja i PSG-a, koji se mogu isprsiti.

Zanimljivo, da je Tonali u više navrata isticao kako je navijač Milana te da bi rado karijeru nastavio u dresu Rossonera, a velika je vjerojatnost kako će završiti u redovima najljućih rivala.

 Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Sandro Tonali

Ostale Vijesti