Jakirović dobio konkurenciju za klupu Dinama 2

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.04.20. | 12:14

Čovjek s kojim se Jakirova karijera već ispreplitala...

Naime, SN tvrdi da se uz Sergeja Jakirovića u kombinacijama pojavio i sadašnji trener Istre Ivan Prelec. Ta kombinacija ne čudi jer je riječ o čovjeku koji ima jako puno poveznica s Modrima kroz karijeru i koji navodno ima zagovornike u klupskoj upravi.

Germanijak doznaje kako je Jakirović ipak puno bliže klupi Modrih rezervi jer više odgovara za politiku razvijanja mladih igrača i zato što trenutačno ima puno manje opcija od Preleca.

No, ne iznenađuje zašto je zanimljiv Dinamu, Prelec, naime, nije bio nepoznato nogometno ime ni uoči dolaska na klupu Istre. Uostalom, trener je već punih 12 godina, počeo je već s 19 raditi s djecom, gradio se kroz Dinamovu omladinsku školu, a onda napravio posao i na prvom seniorskom koraku. Riječ je, naime, o mladom stručnjaku koji je prije 30. rođendana preuzeo HNK Goricu, u tom trenutku drugoligaša, klub iz njegova rodnoga grada, a s navršenih 30 već je slavio promociju u prvu ligu. Prvu, povijesnu za klub.

I kad je trebao krenuti u prvoligaško iskustvo, dodatno potvrditi da ga s pravom zovu "hrvatski Nagelsmann", dogodio se preokret. Njegov prijatelj i kolega Dean Klafurić postao je trener velike Legije i Prelec je odlučio prihvatiti njegov poziv. Oduvijek su željeli raditi zajedno u klubu te razine, kao partneri, a ne kao glavni i pomoćni trener, a kad se takva prilika i ukazala, Prelec je odlučio spakirati kofere i otići u Poljsku. I prepustiti mjesto Sergeju Jakiroviću, drugom najboljem treneru HNL-a u prošloj sezoni, te čovjeku koji mu je najozbiljniji kandidat za posao u Dinamu.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Tagovi

Sergej JakirovićIvan PrelecDinamo IIPrva HNLNogomet

Ostale Vijesti