REUTERS/Piroschka Van De Wouw
REUTERS/Piroschka Van De Wouw

Ivanušec se ozlijedio pred kraj utakmice, trener Feyenoorda: “Ako ti zglob tako brzo otekne…”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 20.09.23. | 00:35

Iako je odigrao dobru utakmicu, hrvatski reprezentativac ozlijedio se pred sam kraj ogleda te je uz bolnu grimasu napustio teren

Luka Ivanušec odigrao je skoro cijelu utakmicu u pobjedi njegovog Feyenoorda protiv Celtica u prvom kolu grupne faze Lige prvaka. Hrvatski reprezentativac bio je vrlo dobar, ponovno su navijači kultnog nizozemskog kluba mogli vidjeti da su u njemu dobili ogromno pojačanje za praktički smiješan novac, ali pred sam kraj susreta je s terena iznesen na noslima.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nažalost, trener Feyenoorda, Arne Slot, potvrdio je kako vjerojatno neće imati Luku na raspolaganju ovog vikenda kad njegova momčad igra derbi utakmicu protiv Ajaxa.

“Ako moraš teren napustiti na nosilima i ako ti zglob tako brzo otekne, onda nam je svima jasno kako nije baš velika vjerojatnost da će biti spreman za vikend utakmicu protiv Ajaxa”, rekao je Slot poslije utakmice pa dodao:

Ne mogu tvrditi i dati konačan odgovor, ali nakon 40 godina u nogometu, znam da kad se to dogodi na zglobu, da vjerojatno nećeš biti spreman za vikend.”




Tagovi

Luka IvanušecFeyenoordLiga prvaka

Ostale Vijesti