Istra pred sam start prvenstva ostala bez trenera, na klupu stiže bivši strateg Hajduka

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 15.08.20. | 08:26

Tektonske promjene u prvoligašu s Aldo Drosine.

Istra je ponovno preko doigravanja izborila ostanak u Prvoj HNL, no tamo ih neće voditi dosadašnji trener Ivan Prelec.

Dosadašnji strateg je navodno dobio otkaz tako što je prvi operativac kluba Sergio Fernandez poslao mail u klub gdje samo kratko napisao „Ivan Prelec neće nastaviti s nama i zahvalite mu se na suradnji“.

Prelec se Španjolcu zamjerio zbog raznih izjava u medijima o tome kako štošta ne štima u radu prve momčadi i odnosima unutar sportske direkcije, da nema dovoljno komunikacije… Koliko mu se zamjerio je i dokaz što Preleca nije osobno nazvao već ga je smijenio preko maila.

Navodno je Fernandez dogovorio suradnju s Ivanom Kosom, nekadašnjim predsjednikom Uprave Hajduka, koji bi trebao postati generalni direktor, dok bi funkciju sportskog direktora trebao preuzeti Krešimir Gojun. To opet daje naslutiti kako bi novi trener mogao postati Siniša Oreščanin, no to tek treba amenovati Joseanu Querejeti.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Nel Pavletic Goricki/Pixsell)

 

 


Tagovi

Siniša OreščaninIvan Prelec

Ostale Vijesti