REUTERS/Tobias Schwarz
REUTERS/Tobias Schwarz

I Kovač izgubio strpljenje: "Pongračić će igrati samo ako odustane od tužbe protiv kluba"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 19.08.22. | 17:33

Hrvatski stoper prilično kompromitira svoje šanse za odlazak u Katar 2022.

Niko Kovač sutra će protiv povratnika u prvu ligu Schalkea 04 odraditi svoju četvrtu utakmicu na klupi Wolfsburga. Debitirao je pobjedom protiv niželigaša Jene u DFB Pokalu, a u Bundesligi je za sada zabilježio 2:2 remi s Werderom i 0:2 poraz od Bayerna. Od tri hrvatska igrača u momčadi Kovač je za sada koristio Josipa Brekala u sve tri utakmice, Bartol Franjić dobio je minutažu protiv Jene, cijelu utakmicu protiv Werdera proveo je na klupi za pričuve, a protiv Bayerna nije bio u kadru zbog istegnuća mišića. Ozljeda nije ozbiljne prirode, no tek sutra ćemo znati hoće li bivši Dinamov igrač konkurirati za dvoboj sa Schalkeom.

(1.90) Wolfsburg (3.50) Schalke 04 (4.10)

Ono što je sigurno, protiv Rudara u kadru neće biti Marina Pongračića. Podsjetimo, povremeni hrvatski reprezentativac tužio je klub jer nije dobio bonus od 250 tisuća eura, a klub je potom podnio protutužbu. Navijači su ga već otpisali, no, Niko Kovač je i dalje stajao uz njega...

"Hvala treneru na lijepim riječima. Budućnost? Ne znam, otvoren sam za sve i radim na sebi. Da vidimo što će biti.", rekao je nedavno Pongračić.

No, stvari se, očito, nisu promijenile na bolje. Ili Pongračić nije dovoljno radio na sebi. Niko Kovač je danas, naime, izjavio: "Marin će imati priliku ponovno igrati tek ako odustane od tužbe. U suprotnom će samo trenirati".

Čini se da je i Kovač ostao bez strpljenja s kontroverznim Hrvatom koji svojim postupcima prilično kompromitira svoje šanse za odlazak u Katar 2022.

Pongračić ima ugovor s Wolfsburgom do 2024., no njegova budućnost u klubu, po svemu sudeći, nije najsvjetlija...

(R.V.)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igrajte odgovorno 18+


Tagovi

Marin PongračićBundesligaWolfsburgSchalkeNiko Kovač

Ostale Vijesti