REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

Što se krije iza Pongračićeve ozljede? Njegov povratak u klub ipak je kompliciraniji od toga

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.07.22. | 15:33

"Marin je bolestan, potrajat će nešto duže. Možda se čini čudnim, ali nije ništa konstruirano", kaže Schmadtke

S nestrpljenjem se iščekivao povratak Marina Pongračića u VfL Wolfsburg - no Hrvat još nije počeo trenirati. Uz to, zbog bolesti će 24-godišnjak propustiti i pripreme u Austriji. No, njemački Kicker piše kako je iza svega možda nešto drugo.

Naime, Pongračić je tužio VfL i traži bonuse od 250.000 eura, a klub je pak podnio protutužbu zbog negativnih izjava igrača i traži kaznu od 85.000 eura pa se postavlja sumnja u istinitost razloga izostanka igrača. Ipak, direktor VfL-a Jörg Schmadtke uvjerava:

"Marin je bolestan, potrajat će nešto duže. Možda se čini čudnim, ali nije ništa konstruirano."

S jedne strane, ova okolnost olakšava start novom treneru Kovaču, Pongračić je u konačnici potencijalni remetilački čimbenik i nije omiljen među navijačima, ali s druge strane, duga trenažna pauza ne pomaže u prodaji igrača koji ima ugovor do 2024.

"Malo je komplicirano, ali moramo vidjeti kako će se stvari nastaviti", kaže Schmadtke. Inače, obje se strane nadaju da će pravni dio odraditi bez suda. Nije održano niti posljednje dogovoreno ročište jer se i jedni i drugi nadaju vansudskoj nagodbi. Bit će sigurno zanimljivo vidjeti kako će se situacija po ovom pitanju razvijati.

(E.G.)


Tagovi

Marin PongračićWolfsburgBundesligaNiko Kovač

Ostale Vijesti