Max Ellerbrake
Max Ellerbrake

Navijači ne opraštaju kontroverznom Hrvatu, izvjesili transparent: "Bez stila i časti! On mora otići!"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.08.22. | 20:00

“Naravno da mu želimo pomoći, ali prije svega on mora htjeti pomoći sebi”, pedagoški je naglasio Niko Kovač i usmjerio situaciju prema pomirenju i povratku u normalu. Ali druga šansa je daleko, kažu navijači

Još je otvoreno pitanje Marina Pongračića u Wolfsburgu. Niko Kovač je rekao da će mu dati priliku, da mu vjeruje, da ima nade za njega. Kontroverzni Hrvat mu je zahvalio i obećao da će raditi na sebi. No, postoji još jedna strana - navijači. Oni, čini se, nisu oprostili Pongračiću ni za odlazak, a još manje za tužbu kluba. Pongračić je izazvao dosta svađa oko posudbe u Borussiju Dortmund te se sastao na sudu s poslodavcem Wolfsburgom zbog bonusa na koje navodno ima pravo. Sve to je nanijelo štetu ugledu kluba, a to navijači teško opraštaju.

Navijači Wolfsburga očito više ne vjeruju da će nakon umirujućih riječi uslijediti dobra djela.

"Bez stila i časti, Pongračić brblja u prazno", pisalo je prošle subote prije početka prvenstvene utakmice protiv Werdera iz Bremena (koja je završila 2:2, op.a.) s velikog transparenta s navijačke tribine, koji je kasnije pratio još jedan transparent:

"Zadnji puta viđen na sudu, Pongračić mora ići."

“Naravno da mu želimo pomoći, ali prije svega on mora htjeti pomoći sebi”, pedagoški je naglasio Niko Kovač i usmjerio situaciju prema pomirenju i povratku u normalu. Ali druga šansa je daleko, kažu navijači.

Ugovor 24-godišnjeg obrambenog igrača traje do 2024. bez konkretnih izgleda da se ponovno učvrsti u Donjoj Saskoj. Ali čak ni preuranjeni razlaz kao jedini način da se riješi konfliktna situacija nije izgledna opcija. Očigledno nema sportski ni financijski adekvatnih ponuda gdje bi Marin Pongračić mogao otići.

(eg)



Tagovi

WolfsburgMarin Pongračić

Ostale Vijesti