I francuski prvoligaš u lovu na Soudanija

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 20.08.16. | 10:02

Ipak, dojam je da Francuzi ne mogu platiti jednako izdašno kao rastrošni Trabzonspor...

Sve češće i glasnije spominje se da će El Arbi Soudani napustiti Maksimir, ali njegov odlazak u Trabzonspor još nije gotova stvar.

Iako Alžircu ugovor vrijedi još manje od godinu dana, iz Dinama traže više od 2.500.000 eura koliko nude Turci. Zapravo, Zagrepčani bi najradije zadržali krilnog napadača ako uđu u Ligu prvaka, jer Soudani je jedan od stožernih igrača i teško ga je zamijeniti.

S druge strane, turski mediji pišu kako se u Trabzonsporu nadaju da će se Soudani idućeg četvrtka, dan nakon uzvrata sa Salzburgom, pojaviti u Turskoj. Pogotovo ako Dinamo ispadne od Austrijanca. Po sličnom ključu u Trabzon je stigao i Luis Ibanez, čim je Zvezda ispala iz LP od Ludogoreca…

Inače, Turci javljaju i kako je Vahid Halilhodžić, bivši izbornik Alžira, ali i trener Trabzonspora i Dinama, preporučio Soudanija klubu koji ove godine ima posebno visoke ambicije, nakon što je prošle sezone završio na razočaravajućem 12. mjestu.

No, u cijelu priču sada se ubacio i Toulouse koji također želi Soudanija. Ipak, dojam je da francuski prvoligaš ne može platiti jednako izdašno kao rastrošni Trabzonspor…

(Foto: Pixsell)


Tagovi

SoudaniTrabzonsporToulouseDinamo Zagreb

Ostale Vijesti