Hrvatski prvak razbio Dynamo i furiozno otvorio Ligu prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.10.18. | 09:33

Danas se igra druga utakmica.

U prvoj utakmici svoje skupine Glavne runde Lige prvaka u futsalu, koja se igra u Makarskoj, hrvatski prvak Novo Vrijeme Apfel upisao je uvjerljivu pobjedu protiv prvaka Finske Kampuksen Dynama. Ispunjene tribine dvorane u Makarskoj vidjele su sedam pogodaka od čega šest u mreži inferiornog gostujućeg sastava.

Makarane je u vodstvo doveo Vedran Kazazić u 3. minuti, no Finci vraćaju utakmicu u egal u 8. minuti pogotkom Tera Intala. Ipak, do odmora Novo Vrijeme ponovno dolazi u vodstvo, preko reprezentativca i novog pojačanja Saše Babića.

Babić je u 26. zabio za 3:1, a sve je bilo riješeno pet minuta prije kraja kada je Filip Blašković odveo domaćine na tri razlike. Dynamo je potom uveo golmana-igrača, a to su iskoristili domaći Brazilci Eduardo i Lucas koji su do kraja zabili za konačnih 6:1.

U drugoj utakmici Grupe 6 kazahstanski Aktobe, ujedno i glavni konkurent Makarana za plasman u Elitnu rudnu, sa 6:2 je nadvisio gruzijski Tatishvili iz Tbilisija protiv kojeg će Novo Vrijeme igrati večeras u 20:30 u SD Makarska, a posljednje kolo, koje će odlučivati o putniku u sljedeću fazu igra se u subotu.

> Odigraj Novo Vrijeme – Tatishvili
> Odigraj Aktobe – Kampuksen Dynamo

(Foto: Novo Vrijeme Facebook)

 


Tagovi

Novo Vrijeme ApfelFutsalFutsal Liga prvaka

Ostale Vijesti