REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

Hernandez: “Igrati dva finala zaredom je nevjerojatni”, Lloris: "Argentina ima igrača koji je obilježio ovaj sport"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.12.22. | 22:22

Strijelac prvog pogotka nije mogao sakrtiti oduševljenje nakon što je francuski, pardon, meksički arbitar označio kraj utakmice.

Francuska nije dopustila iznenađenje te je najljepšu bajku ovog SP-a završila u polufinalu. A nadamo se i dotukla, jer Marokancima preostaje još ogled s Hrvatskom za treće mjesto.

Slavila je Deschampsova momčad rezultatom 2:0, golove su zabijali T.Hernandez i Kolo Muani, a strijelac prvog pogotka je u odmah po završetku utakmice u razgovoru za TF1 dao kratko viđenje iste.

“Nevjerojatno je. Igrati dva finala zaredom je nevjerojatno. Odradili smo odličan posao, bilo je teško. Finale protiv Argentine, znamo da će to biti sjajna utakmica, naporno ćemo raditi da pobijedimo u ovom finalu. Imam sjajnu ideju za svog brata, nadam se da će biti tamo. Nevjerojatno je, uživat ću sa svojom obitelji, svim igračima, a i trenerom.“

Poslije Hernandeza, kratak komentar utakmice dao je i Hugo Lloris.

"Toliko smo patili, umorni smo, ali zadovoljni. Dajemo si zlatnu priliku da upišemo Francusku u povijest. Drugo finale u četiri godine. Čak i ako nije sve bilo savršeno. Od sutra moramo krenuti s oporavkom”, rekao je kapetan Francuske koji se danas izjednačio s Manuelom Neuerom kao vratar s 19 nastupa na svjetskim prvenstvima. Protiv Argentine bi trebao upisati svoj 20. i na taj način osamostaliti se na vrhu…

"Argentina je jako velika momčad. Pokazali su koliko su konkurentni, a imaju i igrača (Messija) koji je obilježio ovaj sport. Postoji način za svaku igru, a mi ćemo pokušat utakmicu igrati na naš način i okrenuti je od starta na našu stranu."

Finalni ogled između Argentine i Francuske igra se u nedjelju u 16 sati na stadionu Lusail. (I.A.S.)



Tagovi

Theo HernandezFrancuska nogometna reprezentacijaKatarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti