Havertz još nije ni debitirao, već traži da mu suigrač ustupi broj dresa

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 10.09.20. | 08:22

Christian Pulišić naslijedit će Willianov ''cener''.

Chelsea ja apsoluti hit prijelaznog roka s obzirom da su s 223 milijuna potrošenih eura na petoricu igrača (Malang Sarr potpisao je kao slobodan igrač) uvjerljivo najrastrošniji klub prijelaznog roka.

A vjerojatno najveća zvijezda među pridošlicama je nova zvijezda njemačkog nogometa Kai Havertz, plaćen 80 milijuna eura. Da već taj svoj zvjezdani status konzumira, a još nije niti debitirao u momčadi (stigao prije tjedan dana) svjedoči činjenica da je htio ''svoj'' broj na dresu 29, kojeg je nosio i u Bayer Leverkusenu.

Srećom po sve, trenutni vlasnik istoga, stoper Fikayo Tomori (igrač stasao u omladinskim pogonima Plavaca), na to je bez problema pristao. Tako će ga preuzeti Nijemac, iako mu je na službenim stranicama kluba još uvijek broj nedodijeljen.

Havertz bi mogao debitirati u ponedjeljak protiv Brightona, a utakmicu će sigurno propustiti Hakim Ziyech i Ben Chilwell. Inače, nakon odlaska Williama će Brazilčevu desetku na leđima naslijediti Amerikanac hrvatskih korijena Christian Pulišić.

(foto: Action Images)


Tagovi

WillianFikayo TomoriBayer LeverkusenChelseaKai HavertzChristian Pulisic

Ostale Vijesti