Germanijak.hr
Germanijak.hr

Hajduk u Kranjči (opet) na domaćem terenu, veliki pljesak 'Barakudama'. Obračun na zapadnoj tribini!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 17.02.24. | 17:50

Iz tjedna u tjedan stadion u Kranjčevićevoj je pod opsadom navijača, prošlog vikenda Dinamovih, a sad Hajdukovih

Kao i uvijek kad gostuje Hajduk u Kranjčevićevoj, svejedno je li s druge strane Rudeš ili Lokomotiva, već satima prije početka utakmice okolne ulice su bile blokirane. veliki broj Hajdukovih navijača sa svih je strana pristizalo do stadiona. Torcida je okupirala istočnu tribinu, a treba li naglasiti da su i na Zapadu uglavnom bili 'hajdukovci', osim jedne malobrojne, ali uporne, glasne i vjerne skupine Rudešana, koji su imali i bubanj i tako uspjeli doći do izražaja u ambijentu, koji je Hajduku bio domaćinski.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Luka Stanzl/PixsellLuka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/PixsellLuka Stanzl/Pixsell

U svečanoj loži nismo primijetili previše poznatih lica izvan kruga dvaju klubova, opet su ovdje bili splitski gradonačelnik Ivica Puljak i dogradonačelnik Bojan Ivošević, koji su na gotovo svim Hajdukovim utakmicama, pogotovo onima u Kranjčevićevoj. A prije početka susreta, baš kad su igrači istrčali na teren, cijeli stadio reagirao je glasnim pljeskom, kad je službeni spiker objavio da je Hrvatska u Dohi osvojila svjetsko, vaterpolsko zlato. 'Barakude' su i u Kranjčevićevoj zaradile ovacije.

A pred sam kraj utakmice, dok je Rudeš zamalo izjednačio, došlo je i do manjeg i kraćeg obračuna na zapadnoj tribini. Tko zna tko je koga izazvao, čuli su se povici s obje strane, poletjela je koja čaša piva, bilo je naguravanja. Odmah su reagirali specijalci i razdvojili masu. (T.N.)



Tagovi

NK RudešHajdukHNLKranjčevićeva ulica

Ostale Vijesti