HNK Hajduk Split
HNK Hajduk Split

Hajduk talentiranog veznjaka šalje na posudbu u drugoligaša

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 27.08.21. | 13:20

Prošle godine ga je ugledni The Guardian uvrstio među 60 najvećih talenata svjetskog nogometa

U rujnu prošle godine ugledni engleski The Guardian uvrstio talentiranog Hajdukovog veznjaka Ivana Ćubelića na popis 60 najvećih talenata svjetskog nogometa. Talentirani 18-godišnjak odradio je pripreme ovog ljeta s prvom momčadi, a u svibnju je potpisao ugovor do 2026. godine.

„Hvala svima u Klubu koji su me do sada podržavali i koji vjeruju u mene, kao i svim trenerima koji su sudjelovali u mom razvoju te mojim suigračima. Želim se zahvaliti i svojoj obitelji koja mi je bila velika podrška i bez koje ovo sve ne bi bilo moguće, nama ovo predstavlja veliku čast. Godina u kojoj sam dobio priliku na seniorskom nivou i u kojoj sam sudjelovao u osvajanju juniorske titule za mene završava na najbolji mogući način. Potpis ugovora za Hajduk je vjerojatno jedan od najvećih trenutaka u životu za svakoga tko krene trenirati nogomet u Dalmaciji, a ja se Hajduk upravo tako osjećam danas. Veći poticaj od ovoga ne postoji, ovo je motiv da još više zapnem i u budućnosti dokažem da sam zaslužio ovaj ugovor“, zaključio je talentirani veznjak po potpisu ugovora.

Ćubelić je prošle sezone nastupao za juniore i drugu momčad Hajduka, a sada će seniorsko kaljenje nastaviti u 2. HNL nastupajući za Dugopolje. Hajduk i klub iz susjedstva dogovorili su posudbu do kraja tekuće sezone za mladog veznjaka.

Ćubelića u Dugpolju osim utakmica prvenstva čeka i utakmica šesnaestine Hrvatskog kupa protiv Lokomotive.


Tagovi

Ivan ĆubelićHajdukDugopoljeDruga HNL

Ostale Vijesti