Guardiola u Milanu pronašao pojačanje, ali mu PSG kvari posao

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 08:57

Dva velikana u borbi za istu metu.

Manchester City zainteresiran je za dovođenje mladog veznjaka Milana Ismaela Bennacera.

Francuz s alžirskom putovnicom veliki je promašaj londonskog Arsenala, koji ga je imao u svojoj mladoj momčadi, no nikad mu nisu dali priliku da bi ga na kraju „utopili“ Empoliju za milijun eura.

Nakon samo dvije sezone u Empoliju odlazi u Milan za 16 milijuna eura, a kako stvari stoje ni u gradu mode se neće dugo zadržati, bez obzira što ima ugovor do ljeta 2024. godine.

Talijanski mediji tvrde da 22-godišnji veznjak ima otkupnu klauzulu od 50 milijuna eura, a trenutna tržišna vrijednost po Transfermarktu mu iznosi 17,5 milijuna eura.

Navodno je Manchester City spreman platiti taj iznos, no nisu samo oni u igri. Veliko zanimanje je pokazao i PSG, koji se također sprema poslati ponudu za Bennacera.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Tagovi

Ismael Bennacertransferi

Ostale Vijesti