Gotovo: Dogovoren transfer koji pokreće lančanu reakciju

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.01.20. | 17:01

Nakon ovoga, ubrzo će biti riješena još tri transfera.

Nakon samo šest mjeseci provedenih u Wolverhamptonu, nekadašnja velika nada talijanskog nogometa vratila se u domovinu. Riječ je o Patricku Cutroneu, koji je na ljeto prešao iz Milana u Premiership, a nakon samo pola godine odlučio vratiti se na Čizmu, ovog puta u drugi klub.

Kako prenose tamošnji mediji, 22-godišnji napadač je dogovorio transfer u Fiorentinu koja će za njegovu posudbu s obveznim otkupom nakon godinu i pol dana platiti dva milijuna, a za konačni otkup dodatnih 16 milijuna eura. Igrač će potpisati ugovor do 2024. godine za godišnju plaću od 2,4 milijuna eura na što će ići još i dodatni bonusi. Osim toga, ovaj transfer važan je još bar za trojicu nogometaša.

 

 

Dolazak Cutronea u Firencu otvara vrata odlasku njegovom vršnjaku Pedru koji se nije naigrao u dresu Viola. Brazilski napadač je u rujnu minule godine stigao iz Fluminensea za 11 milijuna eura, ali nije se uspio nametnuti treneru Vincenzu Montelli. Stoga će Pedro ekspresno nazad put domovine u redove južnoameričkog prvaka Flamenga, prenosi Sport Media Set.

A dovođenje Pedra omogućuje Flamengu da natrag u Europu pusti svog glavnog igrača, Gabigola za kojega traže 16 milijuna eura od kojih će 20% ići Interu. Povrh svega, to otvara prostor i dodatne financijske izvore Interu za angažman Sandra Tonalija iz Brescije, koji im je postao prioritet broj 1 nakon što je Juventus preoteo Dejana Kuluševskog, piše Tuttosport.

(Foto: Reuters)


Tagovi

BresciaFlamengoSandro TonaliGabigolPedroPatrick Cutrone

Ostale Vijesti