Donall Farmer/PRESS ASSOCIATION
Donall Farmer/PRESS ASSOCIATION

Germanijakova najava dobila službenu potvrdu: Daku transferiran u Rusiju, poznati detalji ugovora!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.07.23. | 18:56

Sljedeće odredište za Kosovara je Kazanj, a Germanijak zna i kakvu je odštetu dobio Osijek.

Mirilind Daku više nije igrač Osijeka. Reprezentativac Kosova karijeru će nastaviti u Rubinu iz Kazanja, a s ruskim klubom potpisao je trogodišni ugovor.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stasiti napadač je prošle sezone skrenuo pažnju na sebe nakon sjajne posudbe u redovima Mure za koju je postigao 22 pogotka u 37 nastupa. Budući da Stjepan Tomas u vrhu napada ima neke igrače koji su u ovom trenutku ispred Dakua (Mierez, Fućak), iz kluba nisu imali nikakvih 'primjedbi' kad je Rubin poslao ponudu koja se pokazala itekako zadovoljavajućom.

Iako TM piše da je odšteta milijun eura, prema informacijama Germanijaka Osijek će na Dakuu zaraditi 1.7 milijuna eura, s tim da su Bijelo-plavi zadržali i postotak od sljedeće prodaje.

Daku je nakon Čeberka (milijun eura, Columbus) i Puljića (2.8 milijuna eura, Bayern) treći izlazni transfer ovog ljeta, dok su od pojačanja dosad stigli Dambrajev (posudba, Šahtar), Guedes (bez odštete, Šerif) i Evangelou (bez odštete, Šerif).

Podsjetimo, Germanijak je prvi donio vijest o transferu Dakua još prije osam dana, a danas je to i službeno potvrđeno. (pz)



Tagovi

Mirilind DakuMirlind DakuOsijekNK OsijekRubin KazanjRubinnogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti