Galatasaray ostaje bez dva stupa obrane za dvoboj s Hajdukom

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.09.20. | 10:02

Tračak nade za Bile pred susret s turskim gigantom…

Hajdukov protivnik u kvalifikacijama za Europsku ligu pobijedio je u prvenstvu aktualnog prvaka Basaksehir rezultatom 0:2 i tako nagovijestio dobru formu pred susret sa Splićanima.

No, u tu utakmicu turski bi gigant mogao ući dosta oslabljen u fazi obrane. Naime, ozlijedio se prvi lijevi bek ekipe Marcelo Saracchi, 22-godišnjak na posudbi iz RB Salzburga vrijednosti po Transfermarktu 8 milijuna eura, dok je branič Marcao blizu prelaska u talijansku Romu.

Nije još poznata težina ozljede urugvajskog beka, ali bi najvjerojatnije trebao propustiti utakmicu protiv Hajduka. Protiv Baseksehira ga je zamijenio Norvežanin Martin Linnes, kojem to nije prirodna pozicija.

S druge strane Marcao sa Kongoancem Luyindamom čini stoperski par, no Brazilac bi u idućim danima trebao postati novi igrač Vučiće te postoji velika šansa da ne zaigra protiv Hajduka. Pregovori traju već neko vrijeme, navodno Roma nudi 13 milijuna eura, dok turski klub traži 15 milijuna eura.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Action Images)

 


Ostale Vijesti