Freiburg minimalnom pobjedom protiv M'gladbacha prekinuo negativan niz (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.06.20. | 22:33

Gostima Schwarzwald stadion ostaje uklet, zadnja tri boda su osvojili davne 2007. godine.

Odigrana je prva utakmica 30. kola njemačke Bundeslige u kojoj je Freiburg slavio protiv Borussije M'gladbach rezultatom 1:0.

U prvom poluvremenu smo gledali potpunu dominaciju domaćina, no nikako nisu uspijevali naći put do mreže domaćeg gola te se na odmor otišlo najnepopularnijim rezultatom.

Domaćini su u 8. minuti iskoristili prvu svoju pravu priliku, Petersen je sjajno iskoristio ubačaj Grifoa i matirao Sommera za 1:10.

 

 

Deset minuta kasnije dogodio se možda i ključan trenutak utakmice kad je Plea zakasnio na loptu na suparničkoj polovici i minimalnim dodirom sapleo domaćeg igrača, no sudac Schmidt nije imao milosti te mu je pokazao drugi žuti karton i poslao ga u svlačionicu.

 

 

Nakon gola domaćini su uspješno čuvali svoja vrata, a u par situacija su mogli i povećati vodstvo, ali Koch i Holer nisu bili koncentrirani pa se rezultat nije mijenjao, ali je Freiburg došao do važna tri boda u borbi za Europu.

Zanimljivo, koliko je ovaj stadion uklet za goste koji su zadnji put tu slavili davne 2017. godine, a od tad su uzeli tek jedan bod.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Ostale Vijesti