Dubravka Petric/PIXSELL
Dubravka Petric/PIXSELL

FOTO Davor Šuker posjetio Opus Arenu, Tomas prije Lokomotive poručio: “Želim vidjeti 11 lavova”

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 25.08.23. | 15:21

Bijelo-plavi su posljednji put protiv Lokomotive u gostima slavili prije dvije i pol godine kad su precizni bili Kleinheisler i Bohar

Nogometaše Osijeka sutra očekuje teško gostovanje protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. Na tom se bojištu Tomasovi Bijelo-plavi ratnici u posljednjih nekoliko ogleda nisu najbolje provodili. A tome, uostalom, svjedoče i brojevi. Naime, u posljednje četiri utakmice igrane na Kranjčevićevoj između ove dvije momčadi je sastav Silvija Čabraje upisao dvije pobjede i dva remija, dok su Bijelo-plavi u 360 minuta postigli tek jedan pogodak.

No, Osječani vjeruju da se u subotu stvari mogu okrenuti, a na konferenciji za medije bili su trener Stjepan Tomas i krilni napadač i novi U21 reprezentativac Hrvatske, Domagoj Bukvić

“Imali smo šest dana vremena za pripremu utakmice, dobro smo se regenerirali od igranja u ritmu četvrtak - nedjelja. Svježi smo, ali znamo da nas čeka teška i zahtjevna utakmica protiv suparnika koji teži igri, koji želi igrati nogomet. Morat ćemo biti pravi, pokazati da možemo igrati fazu obrane kao što smo igrali protiv Gorice. Najvažniji nam je rezultat, odnosno pobjeda i da ne primimo pogodak”, rekao je Tomas koji se potom osvrnuo na zdravstveni karton.

“Osim Evangeloua imamo još nekih problema, ali momčad je na okupu i bez obzira tko će istrčati želim vidjeti 11 lavova, dečke koji su fokusirani na utakmicu, na rezultat i na pobjedu. Želim i da od prve minute uđu sa sto posto fokusa i koncentracije na utakmicu.”

Domagoj Bukvić igra jako dobro na otvaranju nove sezone pa tako poziv u U21 reprezentaciju i nije neko preveliko iznenađenje.

“Osjećam se fantastično i definitivno mislim da nas protiv Lokomotive očekuje otvorena utakmica s prilikama na obje strane. Mi svoje prilike moramo iskoristiti i to će biti recept za ponijeti tri boda u Osijek”, rekao je Bukvić.

Dodao je kako se nada da Osijek dobar ulazak u sezonu može nastaviti i na idućim utakmicama.

“Osijek je klub s velikim ambicijama, svake godine mora biti pri vrhu i nadam se da ćemo se ove godine boriti za titulu. Idem iz utakmice u utakmicu, pokušavam pružiti svoj maksimum i želim tako nastaviti, izjavio je Bukvić.

Spomenimo za kraj kako se NK Osijek na društvenim mrežama pohvalio kako je u posjet Pampasu, odnosno Opus Areni, stigao jedan od najvećih hrvatskih nogometaša u povijesti i bivši predsjednik HNS-a, Davor Šuker, a njega su u novom domu Osijeka dočekali oni najmlađi iz škole nogometa NK Osijeka.



Tagovi

OsijekDavor ŠukerStjepan Tomas

Ostale Vijesti