Reuter
Reuter

Dobra vijest za Dinamo i Bjelicu: Trabzon dovodi napadača Arsenala

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 07.09.23. | 21:42

Trebao bi stići na posudbu do kraja sezone.

Iako u petak u ponoć završava prijelazni rok u Hrvatskoj, neki domaći klubovi mogli bi se 'tresti' do 15. rujna kada završava prijelazni rok u Turskoj. Mnoge Hrvate turski mediji već su selili na istok Europe, neke i na zapad Azije. U Tursku su ovog ljeta stigli Doinik Livaković, Mislav Oršić, Filip Benković, Tonio Teklić... a mjesecima se piše i o prelasku Brune Petkovića kod Nenada Bjelice u Trabzonspor.

Ta saga mogla bi se zaključiti, ako se ispostavi točnim da Trabzon na posudbu do kraja sezone dovodi obalobjelokošćanskog napadača Nicolasa Pepea i to iz ni manje ni više nego Arsenala. Pepe je, prije svega, krilni napadač, igra lijevom nogom, no može zaigrati i na poziciji klasičnog napadača. Njegovim dovođenjem Trabzon bi mogao zaključati ljetnu tržnicu, što bi značilo da prvak iz 2022. neće krenuti u pohod na Petkovića kojeg bi Bjelica silno želio dovesti u svoje redove. No, s Turcima se nikad ne zna....

Pepe je u Arsenal stigao 2019. iz Lillea, prošlu sezonu proveo je na posudbi u Nici, a ugovor s Topnicima ističe mu idućeg ljeta. Prema tome postoji mogućnost da ga Trabzonspor na kraju posudbe dovede besplatno. Pepe je za Arsenal upisao 112 nastupa, zabio 27 pogodaka uz 21 asistenciju, ali već neko vrijeme nije u prvim planovima Mikela Artete.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Nicolas PepeArsenalTrabzonsporBruno Petković

Ostale Vijesti