REUTERS/Annegret Hilse
REUTERS/Annegret Hilse

Direktor RB Leipziga: “Ovaj transfer učinit će Joška najskupljim braničem u povijesti nogometa”

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 20:34

Usput je ‘otkrio toplu vodu’ i javno rekao koja je Gvardiolova najveća želja…

Sve do onog dana kad njegov potpis ne bude na ugovoru s Manchester Cityjem, za očekivati je da će njemački i engelski mediji svaki dan otkrivati ‘neku novu ekskluzivu’ oko Joška Gvardiola i njegovog transfera u Manchester City. Joško će preći u City, to je svima jasno, samo se još moraju usuglasiti neke ‘sitnice’.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bild danas javlja kako City nudi 90 milijuna eura, RB Leipzig traži 10 milijuna eura više, a dok se ne pronađe zajednički jezik, Joško se i dalje vodi kao član Crvenih bikova, a ne Građana.

Direktor RB Leipziga Max Eberl je danas ‘otrkio toplu vodu’ u razgovoru za Leipziger Volkszeitung.

“Joškova želja je da se priključi Manchester Cityju. Za 100 milijuna eura i dodatke Joško će završiti u Pepovim rukama. Taj transfer učinit će Joška najskupljim branilem u povijesti nogometa.”

Podsjetimo, vijesti o ovom transferu prate i u Maksimirskoj 128 budući da je Dinamo zadržao 20 posto od profita od sljedeće prodaje. RB Leipzig je prodao Nkunkua, Szoboszlaija i Martineza za kombiniran iznos od 133.5 milijuna eura, dok je Laimer napustio njihove redove besplatno. Novaca im ne nedostaje, jasno je da će Joško postati najveći izlazni transfer u povijesti kluba. Danas, sutra, za tjedan ili mjesec dana, ne zna se, ali da će to biti tako – u to nitko ne dvoji.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

RB LeipzigManchester CityJoško GvardiolLjetni prijelazni rok 2023

Ostale Vijesti