Dinamo i Lokomotiva još jednom se narugali svima...

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.07.16. | 14:18

Novi igrač Dinama postao je Ante Majstorović, no odmah je produžio na posudbu u Lokomotivu.

Braća Mamić možda više, u formalnom smislu, nemaju veze s Dinamom, ali neke stvari ne mijenjaju se preko noći. I teško da će se uopće mijenjati.

>> Idilična veza kojoj nema kraja: Lokomotiva razotkrila "tajno" Dinamovo pojačanje

A jedna od njih je idilični odnos Dinama i Lokomotive. Nakon što je početkom ljeta već dobrano napunio svlačionicu „filijale“ - što svojim posuđenim igračima, što onima koji bi dobili raskid ugovora pa idući dan besplatno potpisali za Lokomotivu - klub s Maksimira sada je i počeo šopingirati po ostalim sredinama, a potom vlastite akvizicije samo prebacivati na Kajzericu, kako bi ojačao „mlađu sestricu“.

Tako nam je prije točno 10 dana Lokomotiva „otkrila“ da je Dinamo doveo Danijela Zagorca, kojem je istekao ugovor sa Splitom. Naime, Lokosi su se na službenoj stranici pohvalili da su doveli iskusnog vratara, a uvidom u HNS-ov sustav comet ispostavilo se da je Zagorac zapravo potpisao za Modre, a da je u Lokomotivu stigao na posudbu.

Danas je pak u B momčad hrvatskog prvaka došlo još jedno pojačanje, po identičnom obrascu i opet iz Splita. Novi igrač Dinama postao je Ante Majstorović, no odmah je produžio na posudbu u Lokomotivu.

Majstorović je nosio kapetansku vrpcu Splita, radi se o 22-godišnjem braniču koji može igrati stopera i desnog beka, a prethodne tri sezone na Parku mladeži skupio je 44 nastupa. Njegova tržišna vrijednosti prema portalu Transfermarkt iznosi 750.000 eura.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

SplitAnte MajstorovićLokomotiva ZagrebDinamo Zagreb

Ostale Vijesti