Action Images/Paul Childs
Action Images/Paul Childs

Derby County nakon dvije sezone opet u Championshipu!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 27.04.24. | 15:40

Potpomognuti bučnom, predanom i strastvenom podrškom svojih navijača

Pobjeda od 2-0 nad posljednjeplasiranim Carlisleom u posljednjem kolu Lige One omogućila je povratak Pride Park Ramsa u Championship nakon dvije godine. Derby je osigurao napredovanje iz Lige One i zaključio uspješnu sezonu s 28 pobjeda i osam remija, zabilježivši 92 boda. Trener Paul Warne vodio je klub do povratka u drugu ligu engleskog nogometa nakon dvije sezone u League One.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je završio na sedmom mjestu u Ligi 1 u sezoni 2022./23. Derby je ovaj put bio jak i dosljedan kandidat za promociju. Usput su postavili i rekorde, skupivši najviše bodova u sezoni u klupskoj povijesti i također po prvi put pobijedivši u 13 gostujućih utakmica u ligaškoj sezoni.

Potpomognuti bučnom, predanom i strastvenom podrškom na stadionu Pride Park i na gostovanjima tijekom cijele godine, prosječna posjećenost Ramsa ponosno je nadmašila ljestvicu League One tijekom cijele sezone.

Godina jedinstva, u kojoj su prave karakteristike i vrijednosti kluba bile jasne tijekom cijele sezone, sada je zaključena promocijom - nagradom za sve koji su povezani s nogometnim klubom Derby County. " We are Derby, We are Derby, Super Derby , Super Rams" pjevat će se sljedeće sezone na Pride Parku u Championshipu.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Derby CountyChampionshipLigue 1

Ostale Vijesti