Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Šibenik protutnjao Sesvetama, Majić dva puta krasno pogodio iz slobodnog udarca

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 17:45

Momčad pod vodstvom Marija Carevića upisala je 11. uzastopnu pobjedu

Nastavlja se velika borba za naslov prvaka u Prvoj nogometnoj ligi i izravan plasman u HNL. Šibenik je na neugodnom gostovanju kod četvrtoplasiranih Sesveta upisao uvjerljivu pobjedu od 4-0 i barem do nedjelje zasjeo na vodeće mjesto prvenstvene ljestvice. Utakmicu je obilježio sjajni Josip Majić dvama pogocima iz slobodnih udaraca.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Gosti su već nakon devet minuta imali veliku prednost. Nakon dubinske lopte Kolege, Božić je pobjegao obrani domaćina i matirao Žigera za vodstvo Šibenika u 4. minuti.

Pet minuta kasnije, Kulenović je srušio Božića na 18-ak metara, Josip Majić je uzeo loptu u ruke i snažnim udarcem pogodio desne rašlje. Udarac je bio izuzetno snažan, no išao je u kut u kojem je bio postavljen Karlo Žiger.

Dominacija Šibenčana nastavljena je i u nastavku dvoboja, ali se do trećeg pogotka i konačnog rješenja pitanja pobjednika čekalo do 84. minute. Ponovno je zasjao Josip Majić, ponovno iz slobodnog udarca s 20-ak metara. Ovoga puta također je tukao snažno, kroz živi zid koji se raspao pa je Žiger ostao nemoćan.

Za konačnih 4-0 zabio je Laća koji je poentirao vrlo brzo nakon ulaska u igru na asistenciju Cvijanovića.

Ovom pobjedom Šibenik je stigao do 73 boda i zasjeo je na prvo mjesto, barem do nedjelje kada svoj dvoboj igra Zrinski Osječko 1664, koji će gostovati kod Jaruna.


Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Prva nogometna ligaNK ŠibenikSesveteMario Carević

Ostale Vijesti