Pixsell
Pixsell

Coppa Italia: Nikola Moro najbolji u prolazu Bologne

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 21.10.22. | 08:25

Bivši igrač Dinama konačno je dobio povjerenje trenera i opravdao ga sjajnom igrom protiv Cagliarija u čijim redovima nije bilo Marka Roga.

Talijani su u četvrtak dobili dva putnika u osminu finala Coppa Italia, Cremonese je izbacio Modenu u produžecima 4:2, Bologna je na pogon Nikole More svladala Cagliari 1:0 dok je prava drama bila u Genovi gdje je Sampdorija zabila u 118. minuti gol za produžetak da bi tek u desetoj seriji udaraca s bijele točke vratar Contini obranio udarac Enrica Guarne i prolaz u sljedeći krug gdje ih čeka okršaj s Fiorentinom.

U Bologni je zavladao optimizam nakon prve pobjede u gotovo mjesec i pol dana. Posljednji put svladali su Fiorentinu 2:1 da bi potom zaredali s tri poraza i remijem. Nikola Moro je sve te utakmice proveo na klupi osim nekih dvadesetak minute koje je dobio protiv Napolija u posljednjem kolu.

Međutim, povjerenje je dobio i opravdao u sinoćnjem dvoboju s Cagliarijem gdje je bivši igrač Dinama i kapetan U21 reprezentacije Hrvatske bio najbolji igrač na travnjaku prema ocjenama Sofascorea. Moro i desni bek Lykogiannis ponijeli su ocjenu 7,7 za svoj nastup.

U momčadi Cagliarija nije bilo Marka Roga koji je propustio i dvije posljednje utakmice Serie B. Talijani nastavljaju svoje prvenstvo već ovaj vikend.


Tagovi

Nikola MoroSerie ABolognaMarko Rog

Ostale Vijesti