Budimir zabio u porazu Mallorce od Bilbaoa, Baski ostali utrci za Europu

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 27.06.20. | 16:16

Hrvatski napadač je stigao do 10. gola sezone, no njegov klub tone prema drugoj ligi.

Odigrana je utakmica 32. kola španjolske La Lige u kojoj je domaći Athletic Bilbao pobijedio Mallorcu rezultatom 3:1.

Domaćini su već u prvih pola sata s dva gola odveli utakmicu na svoj mlin. Prvo je u 15 minuti Lago Junior neoprezno startao u svom kaznenom prostoru i sapleo protivničkog igrača te je sudac Fuertes pokazao na bijelu točku. Odgovornost je preuzeo Raul Garcia i zabio za 1:0.

Desetak minuta kasnije, točnije u 24. minuti domaći igrači izvode uigranu akciju iz kornera koju sjajnim udarcem završava Sancet za 2:0.

Do kraja prvog dijela smo vidjeli dvije sjajne prilike gostiju, no obrana domaćih je sjajno reagirala i otklonila opasnost ispred svog gola.

Prvu priliku u drugom dijelu imao je Sancet, sjajno je prošao kroz obranu gostiju, no njegov udarac završava ravno u rukama vratara Reine.

Gosti se vraćaju u utakmicu u 69. minuti, Trajkovski je primio loptu u kaznenom prostoru, no pri driblingu završava na travi, a sudac pokazuje novi kazneni udarac. Odgovornost je preuzeo Ante Budimir i sigurno zabio za 2:1 i svoj 10. gol sezone.

Gosti su krenuli po izjednačenja, a najbolju priliku su propustili u 79. minuti, no Rodriguezov udarac završava pored lijeve vratnice.

Pobjedu Bilbao osigurao je Villalibre u 90. minuti. Domaćini su odigrali brzi protuudar, Vesga je dobio loptu u kaznenom prostoru gostiju te preciznom loptom pronašao samog Villalibrea na drugoj vratnici za konačnih 3:1. Bilbao je ovom pobjedom ostao u utrci za plasman u Europsku ligu, dok gosti polako, ali sigurno tonu prema drugoj ligi.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Albert Gea/Reuters)

 

 


Tagovi

Ante Budimir

Ostale Vijesti