PASCAL ROSSIGNOL/Action Images
PASCAL ROSSIGNOL/Action Images

Bradarić izgubio mjesto u Lilleu, talijanski velikan spreman ga je kupiti za 10 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 05.04.21. | 12:18

Mladi Hrvat odigrao samo pet minuta na posljednjih sedam utakmica

Domagoj Bradarić je prošlog tjedna postao heroj mlade hrvatske reprezentacije kada je spektakularnim golom protiv Engleske odveo mini Vatrene u četvrtfinale Europskog prvenstva. Očekuje se da tamo bude jedna od glavnih uzdanica izbornika Igora Bišćana, ali mu u klubu baš i ne ide najbolje.

Bradarić je na prethodnih sedam utakmica svog Lillea odigrao samo pet minuta. Dovoljno je to da se u talijanskim medijima upali crvene lampice. Na Apeninima ističu da je Brardarić izgubio mjesto u francuskoj momčadi i da će ga Lille prodati ovog ljeta. A to opet povlači priču o Laziju.

Velikan iz Rima je već duži period zainteresiran za Braradića, a svi znaju da ga je Lotito htio i prošlog ljeta, ali tada Lille nije želio ni pomišljati o prodaji mladog Hrvata. Sad u na to spremni, a odredili su cijenu od 10 milijuna eura za talentiranog lijevog beka. Iako je gazda rimskog kluba Claudio Lotitto poznat kao velika šrktica, mogao bi na ljeto izvući zmiju iz novčanika i platiti traženu cijenu za Bradarića.

Točnije, morao bi. jer Laziju doslovno gori na poziciji lijvog beka. Ofenzivnog lijevog beka jer igra u sustavu sa trojicom stopera i ofenzivnim bekovima. Lazio na toj poziciji lijevo ima bosanskog veterana Senada Lulića (35) kojem ističe ugovor i najvjerojatnije će napustiti klub. Ima i prošlogodišnje pojačanje, Mohameda Faresa, koji se ispostavio kao promašaj i nije riješio problem.

Zato u većem dijelu sezone prinudno na lijevoj strani igra desni bek Adam Marušić. Plan je da se na ljeto dovede bek ofanzivnih karakteristika i da se ta poziciji napokon riješi. A talijanski mediji danas pišu da je Bradarić prvo ime na listi želje Rimljana. U obzir dolazi i posudba Bradarića s unaprijed određenom otkupnom cijenom. Hrvat bi dobio priliku da za godinu dana uvjeri Rimljane da je pravi čovjek za rješenje njihovog problema.


Tagovi

Domagoj Bradarić

Ostale Vijesti