Bizarna situacija: Vlasnici odlučili preseliti klub u drugu državu, navijači u šoku

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.06.20. | 08:12

Preko noći im „oteli“ klub za koji su živjeli. Vlasnici traže nove fanove, a dosadašnji novu ljubav…

Nevjerojatne vijesti stižu nam iz Meksika. Vlasnici Club Atletico Monarcas Moreliu, tamošnjeg prvoligaša, odlučili su se od slijedeće sezone za korijenite promjene, ali doslovno.

Naime, grupacija Salinas odlučila oduzeti taj klub navijačima i preseliti ga u novi grad u drugoj državi udaljen 760 kilometara. Tako će Atletico od slijedeće sezone igrati u Mazatlanu, država Sinola, umjesto u matičnoj Moreile, državi Michoacan..

Uprava kluba „selidbu“ smatra potpuno prirodnim procesom stvaranja dugotrajnog i uspješnog projekta. Pozvali su nogometne zaljubljenike iz novog grada da podrže Atletico, jer teško je vjerovati kako će dosadašnji navijači prihvatiti ovakvu odluku i na domaće utakmice putovati devet sati s autobusom.

Potpuno bizarna situacija, dosadašnjim navijačima ostaju samo dvije mogućnosti, prihvatiti da im je klub „otet“ i nastaviti navijat za njega ili potražiti novu „ljubav“, definitivno im nitko ne bi bio u koži

Pogledajte TEČAJEVE na mečeve stolnog tenisa.Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 

 


Ostale Vijesti