Bivši veznjak Lyona, Rangersa i PSG-a objesio kopačke o klin

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.04.20. | 22:03

Iza njega je je uspješna karijera, a iako je igrao za U-21 reprezentaciju, nastup za Tricolore nikada nije dočekao...

Ovaj zahvalni središnji veznjak iza sebe ima porpilično uspješnu karijeru u kojoj je igrao za Lyon, Rangers, PSG, Saint-Etienne i Nancy, da bi se u ljeto 2019. priključio niželigašu FC Bourgoin Jallieu u kojem je i zaključio igračku karijeru.

Skupio je više od 350 nastupa u Ligue 1, a najveći trag ostavio je u PSG-u u za koje je skupio 192 nastupa u francuskom prvenstvu.

U karijeri je osvojio tri naslova prvaka Francuske (Lyon – 2003. – 2006.), dva francuska liga kupa (PSG 07./08. i St.Etienne 12./13) te po jedan Superkup (Lyon 05./06) i Kup (PSG 09./10.).

Zanimljivo, u svojoj bogatoj karijeri svlačionicu je dijelo sa svega jednim Hrvatom, a riječ je o Dadi Prši koji je bio njegov suigrač za vrijeme dok su obojica branili boje Rangersa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Jeremy Clement

Ostale Vijesti