Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL

Bivši igrač Hajduka nakon svega tri mjeseca raskinuo ugovor s drugoligašem

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 11.10.21. | 15:33

Slobodan je potražiti novi klub

Asim Muratović više nije član Intera iz Zaprešića. Nekadašnji mladi reprezentativac BiH napustio je Diva iz predgrađa nakon samo dva nastupa, odnosno ukupno 76 minuta, koliko je u žutom dresu odigrao otkako je u klub stigao iz druge momčadi splitskog Hajduka.

Mladi, 20-godišnji desni bek, karijeru je započeo u Slobodi u Tuzli, svom rodnom gradu, gdje je za seniore u službenim utakmicama nastupio šest puta. Iako defanzivac, Muratović se u mlađim kategorijama kluba nije stidio ni zabiti jer je prema Transfermarktu u susretima U-17 te U-19 ekipa dao 10 golova.

Na Poljud stiže prošlog kolovoza, kada se priključio rezervnoj momčadi Bilih. Kroz cijelu je sezonu 2020./21. bio dio sastava u 2. HNL, skupio je 13 nastupa i dvaput asistirao, protiv Međimurja i Kustošije. U Splitu su ovog ljeta zaključili da im Muratović neće biti potreban te ga odlučili – pustiti.

Nogometaš na kraju bez odštete u srpnju odlazi u Zaprešić i klub koji je nakon nekoliko uvodnih drugoligaških kola u osjetnim problemima. Naime, Inter je trenutno posljednji na tablici s jednim bodom u četiri utakmice, a Muratović nije zaigrao već gotovo dva mjeseca, posljednji put krajem kolovoza.

Trener Mirko Labrović na njega očito ne računa, beku treba minutaža i dogovoren je raskid suradnje. Muratović prema Transfermarktu vrijedi 100 tisuća eura.



Tagovi

HrvatskaDruga HNLInter ZaprešićHajduk

Ostale Vijesti