Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

Bivšem topniku Gorice propao transfer u Sloveniju nakon što se hvalio da je 'ubio' klub u pregovorima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 01.07.22. | 12:25

„Brate, imaš neku crnu kesu da skupe to pa da bude lova kod tebe?“

Ognjen Mudrinski neće postati novi igrač Celja. Ne zato što nije dovoljno kvalitetan, već zato što je u javnost procurio video uradak u kojem se hvali da je 'ubio' klub u pregovorima te da 'skupljaju lovu po Celju' kako bi ga doveli.

Mudrinski je lani briljirao u dresu Maribora gdje je bio na posudbi iz poljske Jagielonije. S tim da je sjajan golgeter vidjeli smo i kad je godinu i pol dana nosio dres Gorice, a iz Turopolja su nas jednako tako uvjeravali i kako je sjajan karakter te dobri duh svlačionice.

No, izgleda kako je nekad malo 'predobro' raspoložen, a to se vidjelo i na video uratku kojeg je objavila Ekipa24. Zbog njegovih izjava transfer u Celje, koji su mnogi mislili da je samo pitanje dana, definitivno je propao pa će 'crne kese' koje srpski napadač traži od svojeg prijatelja na kraju ipak ostati prazne.

„Brate, ubio sam ih, znači skupljaju lovu po Celju. Jel' imaš neku crnu kesu da im odneseš tamo da skupe to i da bude lova kod tebe? Ajde, vidimo se brzo“, rekao je Mudrinski u videu koji je procurio u javnost.

Mudrinski sjajno igra glavom na nogometnom travnjaku, ali uporaba glave van terena mu očito nije jača strana…

Video gdje se Mudrinski 'hvali' pogledajte OVDJE

(I.A.S.)


Tagovi

Ognjen MudrinskiCeljeSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti