Kirby Lee-USA TODAY Sports
Kirby Lee-USA TODAY Sports

Biuk debitirao u pobjedi LAFC-a, Kreilachovom Real Salt Lakeu presudio Heber, Kahlina ni u zapisniku

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 05.03.23. | 10:29

Splićanin je u igru ušao umjesto Carlosa Vele.

Nogometaši LAFC-a su novu sezonu MLS-a otvorili pobjedom na domaćem terenu protiv Portland Timbera. Konačan rezultat bio je 3:2, u listu strijelaca su se kod domaćina upisali i Chiellini i Vela, a debi u dresu novog kluba upisao je i Stipe Biuk koji je u igru ušao u 66. minuti.

Splićanin nije napravio nešto znakovito na utakmici, ali je svakako najvažnije da je njegova momčad upisala pobjedu. Za goste je svih 90 minuta odigrao Dario Župarić, nekadašnji igrač Rijeke i Cibalije.

Od ostalih utakmica valja istaknuti poraz Real Salt Lakea na gostovanju kod Seattle Saundersa. Domaćin je upisao 2:0 pobjedu, a golove su zabili Morris i Brazilac Heber koji je nedavno stigao u klub iz New York Cityja.

'Rookie' u MLS-u, St. Louis City SC, je na domaćem terenu svladao Charlotte s 3:1. Za goste Kristijan Kahlina nije bio ni u zapisniku budući da se još uvijek oporavlja od operacije leđa.

Beckhamov Inter Miami, za kojeg se navodi kako bi mogao biti budući klub Lionela Messija ako se Argentinac odluči na prelazak u SAD, je svladao Philadelphiju Union rezultatom 2:0. Prvi pogodak postigao je Corentin Jean, da bi konačan rezultat postavio Taylor.



Tagovi

Stipe BiukDamir KreilachHeberKristijan KahlinaDario ŽuparićMLS

Ostale Vijesti