Pixsell
Pixsell

Bitke za finale Hrvatskog malonometnog kupa

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.02.23. | 08:30

Dva prvoligaša protiv dva drugoligaša

U Domu sportova II danas će se održati polufinalne utakmice Hrvatskog malonogometnog kupa. U prvom susretu (17 sati) susrest će se Futsal Pula i Murter, a u drugom (20 sati) Novo Vrijeme i Šibenik 1983.

Futsal Pula polufinale je izborila u jedinom ‘prvoligaškom’ dvoboju četvrtfinala nakon što je s 3:0 nadvisila Crnicu. Drugoligaš Murter je, pak, u drugom dijelu utakmice nadoknadio 1:4 zaostatak protiv prvoligaša Torcide i nakon boljeg raspucavanja šesteraca prošao dalje.

Prvak države i aktualni osvajač Kupa Novo Vrijeme nije imalo problema s drugoligašem Bjelovarom (3:0), a najveću senzaciju prvog dana večeri priredio je drugoligaš Šibenik 1983 koji je svladao domaćina natjecanja Futsal Dinamo nakon boljeg raspucavanja šesteraca. Šibenik je imao prednost od 2:0 i 3:1, Dinamo se golovima u zadnjim minutama, od kojih je izjednačujući pao četiri sekunde prije kraja, vratio u utakmicu, no Narančasti su bolje izvodili šesterce i ostvarili povijesni uspjeh u šestogodišnjoj povijesti kluba.

U današnje utakmice Futsal Pula i Novo Vrijeme ulaze kao favoriti za finale koje se igra u ponedjeljak s početkom u 18:30.

Obje utakmice dana prenose se na kanalima MaxSporta 2, a karte za utakmicu moguće je kupiti na blagajni Doma sportova II ili online putem platforme Core Event.



Tagovi

Novo Vrijeme ApfelFutsal PulaMNK MurterMNK Šibenik 1983Hrvatski malonogometni KupHrvatski malonogometni kupFutsal

Ostale Vijesti