Bilić i dalje bez poraza, Krovinoviću pola sata

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 14.09.19. | 15:41

Bivši izbornik Hrvatske odigrao je neriješeno protiv prošlogodišnjeg prvoligaša.

Cijelu utakmicu domaći sastav bio je taj koji je imao veće ambicije stići do sva tri boda. Od samog početka zauzeli su dominantnu ulogu na terenu, a imali su i nekoliko izvrsnih prilika za postizanje pogotka.

Ipak, to im nije pošlo za rukom (odnosno nogom) u prvih 45 minuta pa se tako na predah otišlo sa početnih 0:0.

U samom otvaranju drugog poluvremena vidjeli smo i prvi pogodak na utakmici.

Desno krilo domaćeg sastava našlo se skroz na lijevoj strani te je nakon kratke kombinacije sa Portugalcem Cavaleirom izvanredno pogodio sa samog ruba 16-erca. Bio je to izvrstan udarac koji je bježao od vratara pa tako Johnstone nije imao prevelike šanse za obraniti ovaj udarac. - 1:0

U potrazi za izjednačenjem bilić je morao napraviti neke preinake u sastavu pa je tako u 60. minuti u igru uveo Filipa Krovinovića.

Hrvatski veznjak nije se pretjerano isticao u igri gostujuće momčadi, ali budući da je WBA ipak stigao do izjednačenja njegovo ubacivanje u igru može se okarakterizirati kao dobar potez Bilića.

Korner je izveo Perreira, najviši u skoku bio je Nigerijac Ajayi koji izvrsno pogađa te vraća WBa u igru u 80. Minuti. - 1:1

Do kraja utakmice nije bilo više istaknutijih prigoda pa je tako utakmica završila podjelom bodova.

WBA se u ovom trenutku nalazi na 4. mjestu engleskog Championshipa sa 13 bodova iz sedam utakmica (tri pobjede I četiri remija), dok je Fulham jedno mjesto iza njih sa 11 bodova na kontu.

U sljedećem kolu WBA na domaćem terenu dočekuje Huddersfield, dok Fulham ide u goste Sheffield Wednesdayu.

(foto:Reuters)

 


Tagovi

Filip KrovinovićSlaven Bilić

Ostale Vijesti