BET INFO: Fulham lovi doigravanje za Premiership, a mi dižemo tečaj u happy houru

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.03.17. | 16:20

Danas nam je u fokusu utakmica druge engleske lige.

Roversi nisu izgubili u posljednjih pet utakmica – upisali su dvije pobjede (Derby, Wigan) i tri remija (Burton, Cardiff, Norwich) te se njihovi navijači nadaju spasu, ali danas imaju težak izazov na gostovanju kod Fulhama.

Najbolji igrač Blackburna je 24-godišnji Derrick Williams, irski nogometaš kojeg će zauvijek zapamtiti igrač Germania Sport kladionice iz Šibenika jer mu je upravo njegov gol prošlog tjedna protiv Cardiffa donio senzacionalni dobitak od 270 tisuća kuna. Uz njega su tu godinu dana mlađi mu sunarodnjak Toomie Hoban, škotski dvojac Charlie Mulgrew i Sam Gallagher te još jedan Irac Darragh Lenihan. Njih petorica su nositelji igre Roversa, a i letimičnim pregledom njihovih imena i karijera jasno se dođe do zaključka da se ne radi o poznatim igračima.

'The Cottagers' se trenutno nalaze na 7. mjestu, prvom van onih klubova koji ulaze u doigravanje za ulazak u Premiership odakle je Fulham ispao prije tri godine. U prve dvije sezone u Championshipu nisu baš briljirali, osvojili su 17. i 20. mjesto, ali u trećoj igraju puno bolje.

Fulham je upisao važnu gostujuću pobjedu protiv Newcastela u prošlom kolu. Prije toga su remizirali s Leedsom, pobijedili Preston te odigrali neriješeno s Cardiffom. S utakmicom manje imaju dva boda manje od Sheffield Wednesdayja, koji se nalazi na poziciji koja vodi u doigravanje.

Najbolji igrač Fulhama u ovoj sezoni, Tom Cairney, je u klub prije dvije godine došao upravo iz Blackburna, a uz njega igru momčadi nose stranci. Iz Chelseaja su na posudbu došli Čeh Tomas Kalas i Brazilac Lucas Piazon, a tu su i Nigerijac Sone Aluko, Norvežanin Stefan Johansen, Škot Kevin McDonald te Austrijanac Michael Madl.

Fulham je kvalitetnija i ambicioznija momčad, a to bi im danas trebalo donijeti prednost i pobjedu u dvoboju s momčadi kojoj je ipak prije svega najvažnije da izbori ostanak u ligi. Mi vam sugeriramo da se danas okladite na 'Cottagrese' i uz to dodate tip da će pasti najmanje dva gola na utakmici. U Germania Sport kladionici ta oklada ima tečaj 1,70, a ako ovaj tip odigrate od 18 do 20 sati, mi vam u našem happy houru dižemo tečaj na 2,00. Kladiti se možete OVDJE.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

bet analizabet info

Ostale Vijesti