Pixsell
Pixsell

BBB se okupljaju pred Sheratonom: "Nikad nismo bili bliže kraju borbe"

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.03.23. | 15:48

Sutra je za Dinamo "Dan d".

Vijesti oko situacije u Dinamu stižu munjevitom brzinom, situacija se mijenja dok nismo uspjeli pročitati prethodni tekst. Posljednje vijesti govore da je Dario Šimić novi član uprave Dinama, a da su povjerenici skloni demokratskim promjenama unutar kluba odnijeli premoćnu pobjedu nad Mamićevim povjerenicima unatoč fondovima s kojima se financiralo učlanjenje te da će stati na stranu Mirka Barišića i dobiti Dinamo bez Mamića i Krešimira Antolića, ali i Dinamo na putu prema potpunoj demokratizaciji.

No, s obzirom na dinamiku događaja u iduća 24 sata moguće su nove promjene, nogometnim rječnikom 'preokreti u sudačkoj nadoknadi. Prema tome, Dinamova navijačka skupina, koja je godinama bila na braniku demokratizacije kluba je putem svojih kanala sve navijače Dinama pozvala na mobilizaciju.

"Na sutrašnjoj sjednici skupštine odlučuje se o sudbini Dinama za dugo, dugo vremena. Nikad nismo bili bliže da 10+ godina borbe za Dinamo koji je otvoren prema svojim navijačima konačno i dočekamo. Nemoguće je u nekoliko rečenica uopće objasniti koliko je bitno sutra pokazati još jednom koliko nam je stalo da se to i ostvari. Sjednica skupštine je od 18h, dođite svi već u 17h ispred Sheratona.

USTANITE PURGERI", stoji u priopćenju BBB-a.

Sudeći po tijeku događaja u četvrtak nas očekuje skupština Dinama u rangu one 14. veljače 2000. kada je na Valentinovo vraćeno ime Dinamo. (nr)


Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoSkupština GNK DinamoBad Blue Boys

Ostale Vijesti