Balotelli se napokon pojavio na treningu, ali ga je dočekalo neugodno iznenađenje

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 09.06.20. | 11:29

Igra mačke i miša se nastavlja.

Rat između Marija Balotellija i Brescije svakim danom dobiva novi nastavak. Naime, napadač se danas napokon pojavio na treningu u kampu Torbole Casaglia, no nakon kratkog razgovora sa zaposlenikom kluba morao je napustiti trening centar, jer mu nije bio dopušten pristup.

Balotelli je prilikom odlaska ironično dobacio prisutnom novinaru: „Sad reci da ne želim trenirati…“.

Iz kluba su izjavili kako je napadač sinoć u 21:30 sati e-mailom poslao liječničku doznaku o prekidu bolovanja, no poruka je došla izvan radnog vremena te je zbog tehničkog problema nisu uspjeli procesuirati. Iz tog razloga mu nisu mogli dopustiti trening, jer da se kojim slučajem ozlijedio prilikom trčanja osiguranje tu ozljedu ne bi pokrivalo.

Jedno je sigurno, ljubav je definitivno pukla i Balotelli sigurno nije u planovima kluba za završetak ove i narednu sezonu. No, ovdje se radi o financijama prilikom raskida te svatko vuče na svoju stranu i pitanje je kako će sve završiti…

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Mario Balotelli

Ostale Vijesti