Arsenal kiksao - iz Brightona Topnici donijeli samo bod

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.12.18. | 20:23

Završilo je 1:1.

U jednom trenutku, početkom prosinca, je djelovalo kao da je Arsenal pod Unaijem Emeryjem konačno preležao stare boljke kao što je prosipanje bodova protiv na papiru slabijih rivala, ali se večeras remijem u Brightonu (1:1) londonska momčad definitivno vratila u realnost.

Sada je valjda svima jasno da Kolašinac, Guendouzi, Lacazette i ostali, nemaju kvalitetu za borbu za najviši plasman i da im je plasman tu negdje oko petog mjesta u Premiershipu.

I večeras su gosti igrali ozbiljan nogomet samo na početku, kada je Aubameyang  sve sam uradio i lijepim udarcem donio prednost Topnicima u sedmoj minuti.

I tu kao da je netko isključio Arsenal. Tek poneki pokušaj Aubameyanga uspješno je zaustavio golman Ryan, a domaćin je do izjednačenja stigao u 35. minutu posle sjajne kontre. Duga lopta prema Locadiji preskočila je Lichsteinera, Švicarac je loše Reagirao, a Nizozemac stigao do prvenca ove sezone i mata za Bernda Lena.

Eto, opet su defenzivci sahranili Arsenal. Na prošlom gostovanju Koscielny je častio Southampton, danas je široke ruke bio Lichsteiner.

(Foto: Reuters)


Ostale Vijesti