Akcija, triler i drama u El Madrileñu: Atletico iščupao bod protiv Reala, Keylor skinuo penal Griezmannu (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.10.15. | 22:34

Cijeli je susret u redovima 'kraljevskog' kluba odigrao naš Luka Modrić, a od 77. minute igrao je i Mateo Kovačić.

Kao i svaki put, Vicente Calderon se tresao 90 minuta, što od napetosti, što od euforije. Novi El Madrileño ponovno nije razočarao, a osim kartona, zvižduka Cristianu Ronaldu, sukoba i penala, viđena su i dva pogotka.

Atletico i Real odigrali su posljednji susret sedmog kola i podijelili su bodove (1:1) nakon napetih 90 minuta 'borbe'.

Kraljevi su stigli u vodstvo već nakon devet minuta pogotkom Karima Benzeme. S desne mu je strane ubacio Dani Carvajal, a Francuz je glavom precizno pogodio vrata Oblaka. Slovenski vratar nije tu ništa mogao, ali je zato sve u svojim rukama imao 13 minuta kasnije Antoine Griezmann.

Ramos je 'skuhao' Atleticu priliku, a na koncu je i srušio Tiaga u svom šesnaestercu. Dakako, čisti penal i žuti karton. No, ništa nije sigurno kada je na gol liniji Keylor Navas. Griezmann je pucao u donji desni kut Kostarikanca, ali Realov heroj sjajno čita udarac.

Do 83. minute utakmice padale su prilike s jedne i druge strane, igra Atletica se znatno podigla, a sve je rezultiralo pogotkom Luciana Vietta. Calderon je eksplodirao, a Diego Simeone je krenuo u svoje uobičajeno slavlje sprintom po aut liniji.

Ovim je bodom Real propustio zasjesti na čelo Primere koje i u ovom kolu pripada sjajnom Villarrealu koji na svom kontu ima 16 bodova. Treća je Celta, Barca je na četvrtoj poziciji, dok Atletico vreba s pete pozicije i s 13 bodova.

Primera, 7. kolo:

Vallecano – Betis 0:2 (Westermann 20', Castro 61')
Bilbao – Valencia 3:1 (Laporte 34', Susaeta 60', Aduriz 69')
Levante – Villarreal 1:0 (Deyverson 83')
Atletico – Real 1:1 (Vietto 83'/Benzema 9')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Antoine GriezmannKeylor NavasReal MadridAtletico Madrid

Ostale Vijesti