Ahal u misiji rušenja povlaštenog „vječnog“ prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 11:14

Veliki derbi na rasporedu je u Turkmenistanu.

U Turkmenistanu je na rasporedu najveći derbi, lider Ahal dočekuje vječnog prvaka Altyn Asyr. Gosti su klub koji je nastao 2008. godine, sa samo jednom namjerom da vlada tamošnjim prvenstvom. U vlasništvu je Ministarstva telekomunikacija, odnosno tamošnjeg Telecoma te je već šest godina zaredom prvak. No, ove sezone su pokazali slabosti, a to bi Ahal mogao iskoristiti te ih napokon skinuti s trona.

NOGOMETNI TIP |15:30| Ahal – Altyn Asyr

Derbi turkmenistanskog prvenstva igraju Ahal i Altyn Asyr. Ahal u prvih sedam kola ima šest pobjeda s tek jednim porazom i to baš od današnjih rivala. Altyn je trenutno na drugom mjestu s 15 bodova i utakmicom više. Na zadnjih deset međusobnih susreta gosti su samo dva puta slavili, a to dovoljno govori od snazi domaćeg terena. Ahal danas sprema osvetu za jedini poraz u sezoni, ali i da skine više sa sebe etiketu luzera, jer današnjem rivalu već šest sezona gleda u leđa.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Reuters)

 


Tagovi

kladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti