foto: USA TODAY Sports
foto: USA TODAY Sports

The Athletic: Jedna od najboljih momčadi NBA lige želi Bogdana Bogdanovića

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 15.10.20. | 20:37

Odličnog Srbina bi svaka momčad mogla uklopiti u roster, ali s ovom će se boriti za naslov.

Bogan Bogdanović bio je poprilično tražena ''roba'' u vrijeme deadlinea slobodne agenture zime 19/20.

Dosta se pričalo o njegovom potencijalnom priključivanju (tada budućim, a danas aktuatlnim) NBA prvacima Los Angeles Lakersima. Iz LA-a su bili ponuditi, između ostalog, Kylea Kuzmu. Krilni je igrač u tom razdoblju bio pod popriličnim udarom kritika radi slabog doprinosa i tankog napretka u igri – pogotovo u svjetlu drastičnog napretka drugog mladog igrača kojeg su se Lakersi odrekli, Brandona Ingrama.


Kako javlja Shams Charania, momčad koja je imala najbolji omjer regularne 19/20 setone, Milwaukee Bucksi, zainteresirana je za dovođenje najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva u Kini. Srpski je bek veoma dobar fit manje-više svakoj momčadi, s obzirom da može biti veoma efikasan bez lopte jer je dobar šuter, ali i zna kreirati šut sâm.

Vjerojatno je to potez u smjeru osiguravanja dostatne podrške dvosturkom MVP-u lige Giannisu Antetokounmpu s obzirom da će po završetku naredne sezone ući u slobodnu agenturu. Već dvije sezone u nizu Bucksi završavaju regularnu sezonu kao najbolja momčad a da ispadaju u doigravanju prije vremena.


Tagovi

Sacramento KingsBogdan BogdanovićNBA

Ostale Vijesti