„Playoff LeBron“ prebio Portland, Thunder serijom 12:0 slomio Houston u produžetku (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.08.20. | 09:36

Kralj se želi vratiti na svoj tron...

Slavlje Lakersa ipak ne bi bilo moguće da sjajni James nije imao ogromnu pomoć u izuzetno raspoloženom Anthonyju Daviesu, koji se razigrao u drugom poluvremenu i u tandemu s najboljim igračem svoje momčadi odveo Lakerse na 2:1. Večer je zaključio s 29 poena, 11 skokova i osam asistencija.

Blazersi su bili više nego konkretni u uvodne dvije četvrtine, na poluvremenu su čak i vodili četiri poena razlike, ali nisu imali rješenje za napadački uragan Lakersa u trećoj dionici igre. Sastav iz Los Angelesa je u trećem kvartalu ubacio 40 poena i otvorio sebi vrata pobjede.

Za Portland je sjajan ponovo bio Lillard s 34 poena, McCollum je imao 28, a Anthony 20.

James Harden ovaj put nije imao dovoljno snage za utakmicu "sam protiv svih", pa je Oklahoma zasluženo poslije produžetka slavila 119:107 i smanjila rezultat u seriji na 2:1.

Harden je ubacio 38 poena, ali već u prvoj minuti produžetka morao je na klupu radi šestog prekršaja, što je Thudner poguralo ka pobjedi. Oklahoma je prethodno u dramatičnoj završnici izborila produžetak, a zatim dominirala dodatnim vremenom koje je zaključila s 15:3. Serijom 12:0 u produžetku ubili su svaku nadu Houstonu...

Harden je teško mogao sam protiv tako raspoloženih Thudnera, Schroder je zaključio susret s 29 poena, Paul je imao 26, Gligeous-Alexander 23, a Galinari je završio na 20.

(foto: USA Today Sports/Reuters)

 


Tagovi

NBAkošarkaLos Angeles LakersPortland Trail BlazersOklahoma City ThunderHouston Rockets

Ostale Vijesti