Brad Penner-USA TODAY Sports
Brad Penner-USA TODAY Sports

Okončana najveća trakavica NBA lige: Durant ostaje u Netsima

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.08.22. | 17:23

33-godišnjem superstaru na koncu nije ispunjena želja za trejdom

Sastankom u Los Angelesu okončana je najveća trakavica ovog ljeta – Kevin Durant će i iduće sezone preko glave navlačiti dres Brooklyn Netsa. Vlasnik kluba Joe Tsai, GM Sean Marks, trener Steve Nash s jedne te Kevin Durant i njegov agent Rich Kleiman s druge strane su uspjeli pronaći zajednički jezik i sada „nastavljaju sa svojim partnerstvom i jednim ciljem: donijeti naslov u Brooklyn“.

Veliki je to preokret u priči koja traje preko mjesec dana, ali i dosta logičan slijed događanja jer Netsi nisu dobili željeni paket za Duranta koji je zatražio trejd pa je pao dogovor da superstar ostane u Brooklyonu. A na trenerskom mjestu ostaje i Nash, kojeg se navodno Durant želio riješiti.

Inače, za Duranta se raspitivalo pola lige s tim da su u vrhu kandidata za njegovo dovođenje bili Boston, Miami i Toronto, a posljednji u nizu se javio i Memphis. No od toga ipak neće biti ništa, a s obzirom da je i Nash bio na dogovorenom čvenku očito je i kako su on i Durant riješili svoje razmirice. Ili će barem to izgladiti na trening-kampu koji starta za mjesec dana.

Sada preostaje tek jedna nepoznanica – što Durantov odlazak znači za sudbinu Kyrieja Irvinga. Playmaker Netsa je također tražio trejd, spominjali su se Lakersi, ali ništa se konkretno po tom pitanju nije odvilo.

Durantov ostanak mogao bi imati utjecaja i na Irvingovu odluku…


Tagovi

Kevin DurantBrooklyn NetsKyrie Irving

Ostale Vijesti