Nigerija dobiva veliko NBA pojačanje za Olimpijske igre

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 19.04.20. | 08:56

Neočekivano pojačanje za ovu afričku zemlju.

Kako prenosi NBA insajder Shams Charania, košarkaška reprezentacija Nigerije dobit će veliko pojačanje za nadolazeće Olimpijske igre.

Prema njegovim informacijama, najbolji igrač Brooklyn Netsa ove sezone, Spencer Dinwiddie će uskoro dobiti nigerijsku putovnicu te će igrati za njihovu selekciju u Tokiju.

Playmaker Netsa izostavljen je s popisa Sjedinjenih Američkih Država te je odlučio prijeći pod zastavu ove afričke zemlje koju će s trenerske klupe voditi Mike Brown, trenutno na plaći kod Golden State Warriorsa kao pomoćni trener. U Nigeriji će igrati s Al-Farouqom Aminuom, Ekpeom Udohom, Joshom Okogiem i Chimeziem Metuom.

Dinwiddie je veliko otkriće ove sezone u kojoj je prosječno ubacivao 20,6 poena po utakmici, uz 6,8 asistencija i 3,5 skokova.

 

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

američka košarkaška reprezentacijanigerijska košarkaška reprezentacijaSpencer Dinwiddie

Ostale Vijesti